Valaistussuunnittelu

Meillä on pitkäaikainen kokemus sekä yksityisasiakkaista että yritysasiakkaista. Nykyiset asiakkaat arvostavat henkilökohtaista lähestymistapaa ja toiveiden ja tarpeiden huomioon ottamista. Emme ole täällä vain myydäksesi sinulle valaisimia. Valaistusratkaisuissa teemme valomittausta, vierailemme kohteissa, otamme huomioon sisustussuunnittelusi ja kaikki erityiset toiveet – kaikki, jotta voit luoda paremman ympäristön itsellesi valon avulla.

Ota yhteyttä
Yli 600 valaistus ratkaisua
Asennettu yli 13 000 metriä kiskoja
Valaisimien korjaus- ja huoltotyöt
Kaupalliset ja yksityiset valaistusratkaisut
Laadukas asennuspalvelu

Miten saavutetaan ihanteelliset valaistusratkaisut?

Kun haluat saavuttaa täydellisen valaistusratkaisun, on hyvä muistaa ja sisällyttää siihen erilaisia ​​vivahteita. Hyvä valaistusratkaisu voidaan saavuttaa helposti, jos olet aiemmin ajatellut huoneesi eri yksityiskohtia. Aivan kuten jokainen ihminen on erilainen, niin on myös jokainen huone ja sen tarkoitus. Kun luot sopivaa valaistusratkaisua, on hyvä pitää mielessä seuraavat yksityiskohdat:

 • Mikä on huoneen tarkoitus?
 • Kuinka korkea on katto?
 • Onko tila toimintaa tai rentoutumista varten?
 • Mitkä sävyt ja materiaalit hallitsevat huonetta?
 • Kuka käyttää tilaa?
Mistä henkilökohtainen valaistusratkaisu koostuu?

Luodessamme henkilökohtaista valaistusratkaisua aloitamme aina jokaisen ihmisen ja tilan tarpeista. Yhteydenoton jälkeen aloitamme aina tapaamisesta tai puhelinkeskustelusta, jossa esitämme kysymyksiä saadaksemme olennaiset tiedot tilasta ja projektista. Haluttaessa haastattelua seuraa vierailu , jossa voimme saada lisätietoja huoneen erityispiirteistä - mikä on sisustus, kuinka paljon luonnonvaloa huoneeseen tulee, mitä materiaaleja on käytetty ja mitä huoneen todelliset tarpeet ovat.

Toteutatteko myös erityisiä ratkaisuja?

Kyllä! Koska valmistamme suurimman osan valaisimistamme itse, olemme jo toteuttaneet useita erityisratkaisuja ja malleja liike- ja yksityisasiakkaillemme. Otamme asiakkaan mukaan suunnitteluprosessiin ja huomioidaan toiveet tällaisissa ratkaisuissa jokaisessa yksityiskohdassa. Ratkaisujen suhteen olemme avoimia erilaisille toiveille ja ajatuksille - mielikuvitus on vain rajana!

Suoritatteko myös asennuspalveluja?

Kyllä! Asennuksen hinta ja aika riippuvat useista eri tekijöistä - kuinka paljon työtä on tehtävä työn ympärillä, kuinka paljon lisämateriaalia tarvitaan ja missä asennuksen kohde sijaitsee? Teemme asennuksia pääasiassa arkisin työaikana, ja hinnan määrää materiaalin hinta eikä aika. Tarvittaessa ja erikseen sopimalla suuremmille kohteille olemme suorittaneet asennuksia myös työajan ulkopuolella.

Tarjoatteko myös konsultointipalveluja?

Kyllä, jos asiakas haluaa saada neuvoja ja apua tilojensa suunnittelussa. Konsultointipalvelu on ilmaista, jos projektissa käytetään meidän tuotteita. Jos haluatte pelkän konsultoinnin niin hinta, konsultoinnin hinta on alkaen 25 €.

Asiakkaillemme
 • Heinar Põldma

  Papalamp OÜ on ollut Põldma Kaubandus AS:n (Denim Dream) hyvä yhteistyökumppani jo vuodesta 2016. ForteLED-tuotteet valaisevat kaikkia Denim Dream -myymälöitä kaikkialla Baltiassa.

 • Nele

  Olen erittäin kiitollinen nopeasta palautteesta.
  Kun sisustat kodin niin ensimmäistä kertaa minulle annettiin suosituksia, joihin et ollut itse kiinnittänyt huomiota.
  Aion ehdottomasti käyttää jatkossakin ForteLEDin palveluja.

 • Ailiki

  Hei! Oli mukavaa työskennellä kanssanne. Olemme tyytyväisiä lamppuihin. Tuolloin joitain mainoksissa näkyneitä tuotteita ei ollut saatavilla, mutta ratkaisu oli silti erittäin hyvä.

 • Hanno

  Kaikki oli hyvää – palvelu, tuotteet ja paljon ajattelua auttoi aina.

Keskustellaanko lisää?

Suunnitteletko uutta valaistusratkaisua liiketilaan tai kotiin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy rohkeasti neuvoja.