YHTEYSTIEDOT

Papalamp OÜ Registrinumero: 14058428
Y-Tunnus: EE102113332
Vesse 4
Tallinn 11415 Harjumaa
Soita meille +372 5690 0198
Lähtä sähköposti info@forteled.com Vastaamme 1-2 työpäivän aikana

Ette ole aivan varma, millaista valaistusta tarvitsette?

Ottakaa rohkeasti yhteyttä!
  Meistä


  ForteLED on Virolainen perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2016 toiminimellä Papalamp OÜ. Tavoitteena oli tuoda markkinoille korkealaatuisia, LED teknologialla varustettuja valaisimia yritystiloihin. Halu oli auttaa muuttamaan työympäristöjä mieluisammiksi ja mahdollistaa tilojen ja tuotteiden parhaan valaistuksen.

  Siitä lähtien olemme kehittäneet omaa tuotantoamme säilyttäen perheyrityksen arvot. Panostamme erityisesti meidän tiimin yhteishenkeen, tuotteidemme laatuun ja tarjoamme aina asiakkaillemme henkilökohtaisia ratkaisuja.

  Yrityksemme toimialan laajennuksen myötä, tuli päätös uudentaa brändiämme vuonna 2020. Uudella nimellä ForteLED (ennen Kaubandusvalgus) tavoite on johtaa Viron markkinaaluetta jatkuvasti uusiutuvalla LED teknologia alalla ja viemään meidän tieto ja tuotteet myös ulkomaille.

  ForteLED’in toiminta kohdistuu LED kiskovalaisinratkaisujen vähittäis-ja tukkumyyntiin ja tuotantoon. Tarjoamme korkealaatuisia moderneja valaisimia joissa on pitkäaikainen takuu. Käytämme meidän valaisimissa korkealaatuisia komponentteja johtavilta valmistajilta kuten Phillips, Osram, Citizen, Lifud ja Panasonic.

  Syyskuusta 2019 lähtien on Papalamp Oü myös Estonian Chamber of Commerce and Industry jäsen. Lisää tietoja organisaatiosta löydätte täältä: https://www.koda.ee/et

  Meidän tiimi


  Andres Metsar Hallituksen jäsen
  Marten Kütt Sales manager
  +372 522 7113 marten@forteled.com
  Ave Liiv Avustaja
  +372 5690 0198 ave@forteled.com

  Yhteistyökumppanit